Jäsenmaksun maksaminen 2018

Suomisport toimii nykyisin judoliiton jäsenrekisterinä ja sitä kautta hoidetaan jäsenmaksut. Jäsenmaksuja varten jäsenen tulee luoda profiili suomisport -sivustolle.
Ohjeet profiilin luomiseen

 

Uudet jäsenet.

Kun olet luonut profiilin, voit jatkaa valitsemalla "liity jäseneksi seuraan": valitse seura (judoseura Sakura, Kuopio), jäsenlaji ja maksat jäsenmaksun. Jos maksat alaikäisen huollettavan jäsenmaksuja, lisää lapset profiiliin jonka jälkeen voit liittää lapset seuraan sekä maksaa heidän jäsenmaksunsa.

Profiilisi etusivulla oleva lisenssi tarjoittaa vakuutuksen lisäturvan ostamista. Tutustu turvaan ja halutessasi tuotteen, jatka ostamalla lisäturva lisenssin kautta. Tämä on vapaaehtoinen, eikä sisällä judoliiton jäsenyyttä, seuran jäsenyyttä ja edellyttää ensin seuraan liittymistä.

Valittavia jäsenlajeja on useita, mistä maksajan tulee osata valita oikea.

Perustellusti voi valita . "haluan seuralta paperilaskun". Ks alempaa.

Valittavat jäsenlajit ovat:

2018 Syksy - Kuntojudo, lasten jatkoryhmä, nuorten ryhmä
2018 Syksy - Sovellettu 1 (pienet) & 2 (isot), sovelletun peruskurssi
2018 Syksy - Peruskurssilaiset (aikuiset ja nuoret, lasten peruskurssi)
2018 Syksy - Muksujudo 1  & 2
2018 Syksy - harjoittelumaksu muun seuran jäsenelle.
2018 Syksy - Haluan seuralta paperilaskun

Paperilaskun tilaaminen

Paperilaskutusvalintaa tulee käyttää vain erityistapauksissa; laskun maksaa jokin muu kuin jäsen itse tai alaikäisen jäsenen vanhempi. Esimerkiksi kaupunki, aikuisen edunvalvoja. Valitse tällöin ao mukainen jäsenlaji.

Haluan seuralta paperilaskun

Paperilaskun valitsemisen jälkeen prosessi etenee seuraavasti:

  • Sakuran rekisterinylläpitäjä saa tiedon paperilaskun tarpeesta, ottaa tiedot hakijasta ylös ja tekee laskun ja lähettää hakijan s-postiosoitteeseen.
  • Hakija saa sähköpostiin myös tiedon, että jäsenhakemus on hylätty. Tämä vain, jotta saadaan tieto paperilaskun tarpeesta. Hakijan ei tarvitse tässä vaiheessa välittää seuraan liittymisestä vaan maksaa/toimittaa paperilasku maksajalle.
  • Kun maksu näkyy Sakuran tilillä, rekisterin ylläpitäjä Sakurasta liittää hakjan seuraan ja hoitaa judoliiton maksun seuran tililtä.