Jäsenmaksun maksaminen 2018

Suomisport toimii nykyisin judoliiton jäsenrekisterinä ja sitä kautta hoidetaan vuosittain Judoliiton maksu (syksyllä tai seuraan liityttäessä).

Tätä varten jäsenen tulee luoda profiili suomisport -sivustolle.
Ohjeet profiilin luomiseen

Uudet jäsenet (keväällä 2019 liittyvät)

Kun olet luonut profiilin, voit jatkaa valitsemalla "liity jäseneksi seuraan": valitse seura (judoseura Sakura, Kuopio), jäsenlaji ja maksat maksun. Jos maksat alaikäisen huollettavan jäsenmaksuja, lisää lapset profiiliin jonka jälkeen voit liittää lapset seuraan sekä maksaa heidän jäsenmaksunsa.

Profiilisi etusivulla oleva lisenssi tarjoittaa vakuutuksen lisäturvan ostamista. Tutustu turvaan ja halutessasi tuotteen, jatka ostamalla lisäturva lisenssin kautta. Tämä on vapaaehtoinen, eikä sisällä judoliiton jäsenyyttä, seuran jäsenyyttä ja edellyttää ensin seuraan liittymistä.

Valittavia jäsenlajeja on useita, mistä maksajan tulee osata valita oikea.

Perustellusti voi valita . "haluan seuralta paperilaskun". Ks alempaa.

Valittavat jäsenlajit ovat:

Judoliiton jäsenmaksu 41 euroa alle 7-vuotiaat ( (1.1.2 2012 -> )

Judoliiton jäsenmaksu 76 euroa yli 7-vuotiaat ( enenn 31.12.2011 syntyneet)

Nykyisen jäsenet.

Nykyisten jäsenten kevään lasku lähetetään Sakuran myClub -tekisterin kautta automaattisesti jäsenen (tai vanhemman) Suomisportissa vuoden alussa olleeseen sähköpostiosoitteeseen tammikuun aikana.

Paperilaskun tilaaminen

Paperilaskun toimitamme vain erityistapauksissa; laskun maksaa jokin muu kuin jäsen itse tai alaikäisen jäsenen vanhempi. Esimerkiksi kaupunki, aikuisen edunvalvoja.