Sakura Shop

Judoseura Sakura ilmoittaa näillä sivuilla myytävistä tuotteistaan.

Laskun lähetämme  tilauksen jälkeen sähköpostiin viikon kuluessa tilauksestasi.

Kaikkien seuratuotteiden hinnat sisältävät Sakuran logon kuvan mukaisesti.

Seuravaatetilauksissa ja pukutilauksissa toimitamme tuotteet salille kunnes yhteistilaus saapunut. Tästä ilmoitamme harjoituksissa, sekä näillä sivuilla.

Luovutamme tilaukset kuittia vastaan!

Kaikista Sakuran myytävistä tuotteista löytyy näytekappaleet kotisaliltamme ja voit kysyä lisätietoja omalta ohjaajaltasi. Seura-asuissa näytekappaleet vain kokoa M ja L. Valitettavasti meillä ei ole kaikkein pienimmille sopivia näytekappaleita, joten otattehan selvää mikä voisi olla omalle juniorille sopiva koko. 

Tilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

TILAUKSET 31.10.2021 MENNESSÄ

Hinta 25€

Timo Korpiola: Judo - Tie mestariksi

Maailmanmestareiden ja olympiavoittajien käyttämiä judotekniikoita. Tässä teoksessa on yli 1500 kuvaa, joissa on esitetty kaikki tärkeimmät kansainvälisten huippukilpailijoiden käyttämät heitto- ja hallintatekniikat. Se perustuu analyysiin yli tuhannesta ipponiin johtaneesta tekniikasta tärkeimmissä kansaikvälisissä arvoturnauksissa vuoden 2000 jälkeen. Teoksessa on kattavasti esitetty ohjeet huipulle pyrkivän judokan lajiharjoitteluun, jota judo-opettajat ja valmentajat voivat hyödyntää päivittäisessä judotyössään. Tämän uudentyyppisen judokirjan tarkoitus on antaa judomenestykseen tähtäävälle henkilölle tarvittavat lajikohtaiset työkalut kilpailutavoitteiden saavuttamiseksi - tien mestariksi.  

Kirja on kovakantinen ja painoasultaan laadukas. Koko on 210 x 280 mm, eli kirja on 2 cm korkeampi ja leveämpi kuin kirjoittajan edellinen Judokirja.

”Judo – Tie Mestariksi” kirjan kuvauksista on vastannut Peter Mickelsson, ja tekniikoiden esittelijöinä toimi kirjoittajan lisäksi Vesa Riihelä ja Tomi Nurminen.

Tilaajan tiedot