Kilpailuihin ilmoittautuminen


Etsi tulevia tapahtumia www.judo.fi/kalenteri - sivuilta 

 

SAKURALAISTEN ILMOITTAUTUMINEN KILPAILUIHIN

Judoseura Sakura kustantaa jäseniensä kilpailumaksut kannustaakseen harrastajia osallistumaan kilpailuihin. Kilpailemiseen tai kilpailuihin liittyvissä kysymyksissä ole ensisijaisesti yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan.

OHJEET kilpailuihin ilmoittautumiseen

1) Ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu www.judokisa.fi - sivuston kautta. Ensimmäisellä kerralla luo tunnukset.

2) Valitse kilpailu johon ilmoittaudut ja lisää kilpailija. Täytä lomake huolellisesti.

3) Kun ilmoittautuminen judokisa.fi - sivuille on suoritettu onnistuneesti, niin ilmoita kilpailuun osallistumisesta Judoseura Sakuraan täyttämällä alapuolella oleva lomake. Täytä kaikki kysytyt kentät.

 

Toimimalla ohjeiden mukaisesti Sakura kustantaa jäseniensä kilpailumaksut kun ilmoittautumiset on tehty ennen ko kilpailun viimeistä ilmoittautumispäivää. Ilmoittaudu kilpailuihin mielellään hyvissä ajoin.Sakurassa saamme tiedon kilpailuun osallistumisesta vain täyttämällä alla oleva lomake.

Sakurasta toimitamme kuitin seuran yhteisestä kilpailumaksusta antamaanne sähköpostiosoitteeseen ennen kilpailuiden alkamista. Kuitti mahdollisesti esitettävä ilmoittautuessa kilpailupaikalla.

Jos olet ilmoittautunut kilpailuihin ja jostain syystä tulee peruuntuminen, ilmoita asiasta välittömästi seuran talouspäällikölle, omalle ohjaajallesi, sekä pyri tekemään muutos www.judokisa.fi - sivustolla.

 

 

 

Ilmoitus Sakuraan kilpailuihin osallistumisesta

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Nuorten ikäluokat 2024

U9 2016 ja myöhemmin

U11 2014-2015

U13 2012-2013

U15 2010-2011

U18 2007-2009