Jäsenmaksu syksy 2022

Suomisportin opaste.

Suomisport toimii judoliiton jäsenrekisterinä ja sitä kautta hoidetaan vuosittain ainoastaan Judoliiton maksu (syksyisin sekä seuraan liityttäessä). Sakuran jäsenmaksu laskutetaan MyClubin kautta ja lähetetään jäsenille syyskuun aikana. Judoliiton maksua varten jäsenen tulee luoda profiili suomisport -sivustolle. Seuraan liityttäessä jäsenelle luodaan profiili Sakuran myClub -rekisteriin. 

Ohjeet Suomisport -profiilin luomiseen 

Vaihtoehtoisesti suomisport.fi -sivuston oikealla alalaidassa on ohje/tuki -valikko, mitä kautta saa opastusta esim. suomisporttiin liittymiseen.

Paperilaskun tilaaminen

Paperilaskun toimitamme vain erityistapauksissa; laskun maksaa jokin muu kuin jäsen itse tai alaikäisen jäsenen vanhempi. Esimerkiksi kaupunki, aikuisen edunvalvoja. Ota tällöin yhteyttä talouspäällikköön tai sihteeriin.

Judoliiton tarjoama lisävakuutus

Judoliiton lisäturvavakuutus on vapaaehtoinen lisävakuutus liiton jäsenmaksuosuuden maksaneille jäsenille. Lisäturvavakuutus korottaa jäsenseuran jäsenen vakuutusturvaa hoitokulujen osalta 10 000 €:lla.

Tämän voit ostaa kun olet ensin ostanut jäsenyyden Judoliittoon. Ohjeet sivun lopussa Judoliiton jäsenyyden ostamisen ohjeiden jälkeen.

Profiilin luonnin jälkeen omalla profiilisivullasi valitset kohdan

"Haluatko ostaa lisenssin tai vakuutuksen?" -> "Ostamaan".

Seuraavassa vaiheessa valitset : "Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin".

Nyt voit valita kenelle olet ostamassa Judoliiton jäsenyyttä. Tässä vaiheessa voit myös lisätä lapsesi tiedot, jos se eivät vielä ole Suomisportissa.

Valitset siis, kenelle ostat ja tämän jälkeen etsit lajin - Judo ja valitset "Judo - Suomen Judoliitto".

Lajin valinnan jälkeen tulee valittavaksi jäsenyystyyppi. Valittavani ovat vain jäsentyypit, mitkä soveltuvat jäsenen ikään. 

Huomioi, että osa maksuista on puolen kauden mittaisia (vuoden loppuun) ja vuoden 2022 alussa tulee jäsenyys uusia maksamalla loppukauden maksu.

Yleisimmät ja suositellut jäsenyydet näkyvät kuvissa oikealla.

Valittavina on myös "Lisäturvan palvelumaksu" - tästä lisää sivun lopussa.

 

 

Vielä pitää valita seura. Etsi Sakura ja valitse seura.

Tämän jälkeen Suomisport vielä varmistaa näyttämällä valintasi. Jos ne ovat kunnossa, jatka maksamaan.

Valinnan jälkeen maksaminen etenee normaalina verkkomaksuna Pankin/maksutavan valinnalla.

Lisäturvavakuutus ostetaan valitsemalla 'lisenssi/pelipassi" -kohdasta "Lisäturvan palvelumaksu". Tämä vie edelleen seuran valintaan ja lopulta "Judon lisäturvavakuutus 2021 - 2022" valintaan. 

Kuten jäsenyyden ostamisessa, sivu näyttää vielä mitä olet ostamassa ja tämän jälkeen voit suorittaa maksun verkkomaksuna kuten Judoliiton jäsenyydenkin.