Aikuisten ryhmä

  • Aikuisten ryhmä on kaikenikäisille ja -kuntoisille sopiva judoryhmä

  • Aikuisten ryhmän kanssa harjoittelevat myös kilpailijat.

Aikuisten ryhmä on kaikille peruskurssin suorittaneille liikunnasta kiinnostuneille sopiva kuntoilumuoto, jossa judoharjoittelu on sovitettu erityisesti aikuisille kuntoilijoille sopivaksi. Se kehittää peruskuntoa, liikkuvuutta, notkeutta ja koordinaatiota. Aikuisten judo sopii kaikille, jotka haluavat harrastaa lajia kuntoilumielessä ja kehittää itseään sen avulla fyysisesti ja psyykkisesti. Kaiken toiminnan lähtökohtana on oman kehon kuunteleminen. Jokainen määrää harjoituksissa oman tahtinsa ja tekee vain sen, mikä tuntuu hyvälle. 

Aikuisten ryhmän harjoitukset koostuvat monipuolisista lämmittely- ja jumppaosuuksista, perustekniikan tutkimisesta ja harjoittelusta sekä sovellusosuuksista, joissa tekniikoille haetaan luontevia toteutustilanteita. Pelejä ja leikkejä ei ole myöskään unohdettu. 

Harjoituksiin voi tulla harjoittelemaan oman kunnon mukaisesti hieman rauhallisemmin tai myös kovemmin. Sakurassa harjoittelee paljon eritasoisia aktiivisia kilpailijoita ja nämä harjoitukset ovat viikon pääharjoitukset heille (yli 13v kilpailijat) omien randori tai tekniikkaharjoitusten lisäksi. Harjoituksissa on paljon eritasoisia judokoita, joten treenaaminen tapahtuu kaikkien osalta harjoitussuunnitelman mukaisesti..