FitJudo on harjoittelumuoto, jossa hyödynnetään judon liikekieltä ja tekniikoita sekä lihaskuntoharjoitteita kehon liikkuvuuden, tasapainon ja voiman kehittämisessä.

Aiempaa judokokemusta ei tarvita, vaan utelias ja ennakkoluuloton asenne sekä jous­tava asu riittävät lempeään liikkeeseen. Yksilölliset tarpeet, kunto ja lähtötaso huomi­oidaan harjoituksissa. FitJudo ei sisällä heittoja, joten se sopii harjoittelumuodoksi kai­kille iästä, kunnosta tai fyysisistä rajoitteista huolimatta.

FitJudon avulla opit tuntemaan kehoasi ja arvostamaan sitä. Saat kokea liikunnan iloa osaavan ohjaajan opastuksella, yhdessä erilaisten ihmisten kanssa. FitJudo tarjoaa myös mahdollisuuksia pysähtyä, kuunnella itseään, rauhoittua ja vahvistaa kokonais­valtaisesti hyvinvointia.

Harjoitukset toteutetaan pääosin itsenäisesti ja omaa kehoa hyödyntäen. FitJudo sopii myös monen liikunta- ja urheilulajin oheislajiksi, koska sen tavoitteena on edistää lihaksiston kykyä tukea hallittua liikettä ja laajentaa liikeratoja omaa kehoa kuunnellen.

Ensimmäinen harjoituskerta tiistaina 31.8 klo 18:30-20:00. Tervetuloa kokeilemaan kaksi viikkoa ilman sitoutumista! Otamme uusia harrastajia mukaan syyskuun ajan, mahdollisesti myöhemminkin. Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

  • Harjoitusajat:

    • ti klo 18:30-20:00 (lohko 2 ja 4)
    • la klo 15:00-16:30 (lohko 1 ja 2)

HUOM: samalla tatamilla FitJudon kanssa harjoittelee myös judon kokeneempia aikuisharrastajia, joiden kanssa voi olla yhteisiä lämmittely- ja lihaskunto-osioita. Edistyneempien judotekniikoiden harjoitteluun on kuitenkin harjoituksissa oma FitJudosta erillinen osionsa.

SYKSYLLÄ 2021 NUORTEN (yli 13v)- JA AIKUISTEN PERUSKURSSIA EI ERIKSEEN JÄRJESTETÄ. KELTAISEN VYÖN SUORITTAMINEN ON MAHDOLLISTA FITJUDOSSA NYT ALOITTAVILLE KEVÄÄLLÄ 2022.

FitJudo-juliste löytyy täältä